Feriestress?

Det er juni og skoleferien begynner om få uker. Det betyr solkrem og saltvann, iskrem og jordbær med sukker og fløte på. Åh, du er så søt! Denne sommerforelskelsen.

Men det er ikke sånn for alle. Men jeg vil slå et slag for alle som skal være hjemme. For det kan faktisk være veldig fint! Det å ta små dagsturer og ha base i det trygge hjemmet. Både barn og voksne kan ha stor glede av det. Det handler om å føle seg trygg og rolig, avslappet og sånn. Og det er vel også noe av poenget med ferie? Det å kunne slappe av.

Jeg har hatt mine fleste somre i Norge, og er kjempetakknemlig for opplevelser med sjø og is og jordbær på sommerhytte. Det har vært veldig givende og opplevelsesrikt, selv om vi ikke opplevde den store verden da. Så, senk skuldrene om du ikke har fått deg charterbillett. Det er ikke nødvendig. Ta frem syklene, pakk en piknik-kurv (eller mer praktisk: En ryggsekk) og kjøp is i kiosken på stranda.

sykkelbokeh1BLOGG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s