Livskvalitet på psykiatrisk

Jeg lener meg tilbake på benken. Jeg ser meg rundt. Det er gjerder. Høye gjerder. Høyere enn jeg kan hoppe over. Høyere enn jeg kan klatre over. Men nederst ved gjerdeveggen vokser det små, gule blomster og i en kasse er det jordbærplanter. De spår om gjensyn med tidligere sommere sine deiligste minner – hvem har ikke spist jordbær med sukker og fløte på?

Det blir sommer på psykiatrisk også, med grilling, is og røde, store, søte jordbær! Også vi «sure» pasientene, får tilbudet. Vi anorektiske som pent på takke nei. Likevel gir denne dyrkingen meg livskvalitet. Jeg føler på å være likeverdig og verdifull som andre mennesker. Sommeren tilbys meg også! Jeg vil nyte den på en benk, i sola, mens gjerdet blir mer og mer dekket av sommerens vekster.

jordbærBLOGG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s