Solfaktor for de mørke selvskaderne

Jeg er en av de som skader seg selv. Jeg har et komplisert psykiatrisk bilde. Jeg har smilt og jeg har blødd, om hverandre. Livet er så utrolig opp og ned!

Nå går vi inn i en helg det er meldt høysol på Østlandet. Noen vil helt sikkert dømme meg, si at jeg burde dekke meg til. Men hvordan dekke til arr midt i ansiktet?

Det er da man må bite tennene sammen, knuse fordommer med bare hendene og bruke beinet i nesa til å stå opp for sin rett til å være i samfunnet vårt. Det gjelder også personer som har mindre skader på mer private steder som KUNNE vært tildekket av en langermet genser. Deres armer fortjener også D-vitaminer.

Men, vi må beskytte oss. Vi må smøre tykt på. For å være effektivt beskyttet mot sol, sier TV2 hjelper deg at det trengs en halv desiliter solkrem for å dekke kroppen. Er det kun ansiktet som skal smøres, brukes en toppet t-skje.

Arr er mer sårbare enn vanlig hud. Det anbefales derfor å bruke sun-block. God sommer, med solbrillene på! Det er lov å se bra ut, selv om man har arr både inni og utenpå sjelen sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s