AylanaMaritha, det er meg =)

Navn: Aylana Maritha
Kommer fra: Lillestrøm
Bor: I Hedmark, sammen med min Familie♥
Skriver under kategorien AylanaMaritha her på Revehiet bloggen.
Hvem er jeg på Revehiet:
Admin leder/ «sjefen». Jeg er lederen av Revehiet, og med meg har jeg et fantastisk flott team av vakre jenter♥ Innlegget om oss, finner du øverst i gruppa vår :).
Jeg er også leder av spinn off gruppa våres  Foxypubdating  En gruppe for både single og poly. Her har jeg også med meg et fantastisk flott team♥
Så Hvem er jeg: Sta som et esel, gir aldri opp! Positiv og smilende, Kreativ, Lyttende, Gledes spreder, Sosial, Medmenneskelig, Full av kjærlighet, Illustrator, kunstner, musiker. Glad i farger, Musikk, mennesker og dyr. Jeg tror på Medmenneskelig kjærlighet, mirakler og karma =). 

Utseende: Jeg har en piercing i nesen og strekte øreflipper som er på 16mm,  to tatoveringer. Hadde nylig 53 naturlig dreads, laget av mitt eget hår, hoho. Som jeg valgte å ta ut etter 5,5 år. Angrer ikke på at jeg valgte den gang å lage dem, de betydde mye for meg, og håret mitt hadde aldri vært så sunt som det var da. Smak og behag 🙂

Jeg Blogger/ Bloggen Handler om: Elsker mennesker, natur og dyr. Tror på Medmenneskelig kjærlighet, Mirakler & Karma. ♥ Jeg er en Spirituel sjel. Har mange interesser, som kan leses om i de forskjellige kategoriene på min egen blogg. Bloggen min handler om Livet mitt generelt, og alt / alle jeg er glad i:). Prøver å fokusere på det glade i livet. Da jeg i bunnen av det hele er en veldig positiv person. Å skrive er som terapi for meg, om det er i sorg, glede eller hva det måtte være. Jeg håper du har lyst å følge med på reisen her inne også, jeg kommer til å dele innlegg skrevet orginalt på min egen blogg, http://www.aylma.com 

Når startet jeg å blogge:
Jeg startet å blogge i 2008, på blogg.no, det var litt i rykk å napp før jeg startet ordentlig. Etter tre år på blogg.no valgte jeg å flytte bloggen min over på eget domene, med egen server. Valgte rett å slett å bli selvstendig. Det er det beste valget jeg har gjort for bloggen min. Det er jo en del restriksjoner når man blogger på noen andres server. Min blogg er www.aylma.com .  Jeg var på 1 plass over Norges mest leste blogger en tid, før jeg fant ut at det presset egentlig ikke passet meg. Jeg liker meg litt på midten hoho. Siden blogget jeg konstant i 8 år. Før jeg tok en pause, da skrivesperren passerte inn i livet. Det har vært noen år de siste årene som har vært veldig tunge med tanke på sorg. Jeg orket ikke å åpne pc`en lengre og ønsket bare å komme meg igjennom sorgen. Skrive sperre fikk jeg jo, som nevnt, litt rart egentlig for jeg hadde jo masse jeg kunne ha skrevet om, men det var bare det, at jeg kunne ikke skrive om det jeg ville skrive om pga hensyn til andre parter. I stede for å skrive, valgte jeg å starte Vlogge på Snapchat. Det ga meg så mye, veldig lenge. Noe jeg er veldig takknemlig for!

Jeg blottet meg helt, og turte åpne opp om ting jeg hadde bært på lenge. Jeg har så mye å takke Snapchat følgerene mine for!! Det samme med blogg leserne mine før jeg sluttet å blogge, eller tok meg en pause er mer rett å si. Men så er vi jo her nå, at jeg nå har Vlog sperre, kjære min altså hoho. Så en kveld satt jeg her, tenkte på hmm hva med å starte skrive igjen, og det passer faktisk helt perfekt. Jeg Vlogger av og til på snap, men jeg trives ikke like godt foran kameraet lengre. Bare det gjorde meg super stolt når jeg faktisk klarte kameraet i starten, og på Engelsk da!! Jeg som alltid hadde vært kamera sky. Jeg er ikke redd for kameraet lengre, men jeg føler jeg har brukt opp mye av det jeg fortalte om, og at det er tid for å skrive ut de andre tankene som jeg ikke snakket om. Jeg følte det ble sånn at jeg bare satt der uten å egentlig vite hva jeg skulle snakke om. Å for meg da ble det bedre å gå over til bloggen. Joda jeg snapper, på norsk, men ikke sånn som før. Ikke like ofte i hvert fall. Det er noe eget å kunne sette seg ned å lese også, dessuten er det ikke alle steder man får sett video med lyd. Jeg tror du forstår hva jeg prøver å komme frem til her, selv om det nå ble skikkelig rotete tekst.

Men nå har skrive lysta blomstret opp igjen, og jeg valgte den gang å beholde bloggen min, for det kunne jo hende jeg ville igjen 🙂

Så her sitter jeg da, å skriver mitt første innlegg her på Revehiet bloggen, og så håper jeg jo at jeg poster her like ofte som på min egen:)

Velkommen til min verden, skal du være. Jeg håper du vil trives med innleggene mine, og jeg håper du vil ta kontakt med meg om det er noe du vil jeg skal skrive om, eller formulere på et eller annet vis. Og du ? Viste du at du også kan blogge her sammen med oss andre?

Andre steder du kan finne meg:

  • Trykk HER for å komme til beautyshopp/artshop/musikk med mer++
  • Facebook aylma.com
  • Snapchat: aylanam
  • Instagram – Privat konto: aylanam // Offentlig: aylanamaritha // Beauty&fitnes etc: aylmanuskinitworks
  • Kontakt meg på privat Facebook eller via Mail: ay.lana@live.com – Eller skjemaet nederst i posten.

Minner om∇
©Alle bilder & tekster på denne bloggen www.aylma.com tilhører meg Aylana Maritha Fjeldstad – www.aylma.com & her på mine poster inne her på Revehiet bloggen www.revehietblog.com. De innlegg som inneholder bilder/tekster som ikke er tatt/skrevet av meg er opplyst om hvor de er funnet. Alle bilder & tekster ellers som poste`s har jeg selv tatt/skrevet. Vil du låne bilder/tekst, må du spørre om lov. De har Copyright©

 

Bilde ifra Google.no

K O N T A K T

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s