La oss fjerne glamourfilteret!

Når du er singel, og du tenker deg inn i et forhold, virker alt så perfekt.
Du har nok garantert gjort det selv, du sitter der med pottisfingre, dip på haka, og et gruuusomt savn etter en kjærste..
Du ser kanskje for deg at du vil titte din hjertes utkårede inn i øynene, før han kysser deg lidenskapelig, og ja..
Eller at h*n serverer deg frokost på senga, og kysser deg ømt for å vekke deg..
Eller, at du kommer sliten hjem, samboer har overrasket deg, og venter frisk og fin, med hjemmelaget middag.
Men alle tankene er liksom så idylliske! De tar ikke med at du i en time har holdt inn prompen, og at du er lykkelig når han går i dusjen, så du kan slippe den fri!
Eller at han har dårlig ånde etter å ha sovet, og maten vælver på brettet, idet man setter seg opp i senga.. Og det faktum at du rømmer til badet, for det er der du får være litt alene. Alle historiene, og små uvanene, de går deg sånn på nervene, så det er hakket før pilletid for deg!

Forstå meg rett, jeg elsker å være kjærste, og det er totalt verdt all slitet for å bli det, men tenk om hjernen kunne legge inn en liten oppdatering, så savnet ikke blir fullt så ille! For da er man jo doomed, ingen vil ha noen som ønsker et forhold for hardt!
Vi glemmer alt det kjipe, som lange tånegler, skittentøy, at han etterlater skitne boksere og sokker på gulvet, at han bruker opp en halv dorull pr gang på do, eller at han mååå høre på akkurat det samme programmet, HØYT hver morgen 😛

Dere skjønner hva jeg mener her nå? Hadde vært greit å ha muligheten til å kunne fjerne «glamourfilteret» ut av hodet, når man kjenner savnet kommer snikende 😛

2 kommentarer

  1. Er ikke sånt vårt forhold er. Vil jeg ha mat etter en lang slitsom dag på jobben så ber jeg om det, om han ikke hat hatt en like slitsom dag, så får jeg det. Promp slipper vi overalt og ler. Klærne kaster han i vask selv, har er ryddig. Er jeg som roter, også en av grunnene til jeg har eget kontor. Vi lukker døren ved besøk. Tror problemet er at for mange ser etter utseende og ikke personlighet, vi passer hverandre utmerket og må ikke dra på do for pause. Vi kan være «alene sammen», respekterer hverandres interesser og behov og lar hverandre ha andre hobbyer. Jeg har skole og jobb, han snorker masse når han er syk og sover tungt. Har sovesofa i stuen, så han ligger der slik at jeg skal få en god natts søvn så jeg orker jobb og skole. Det et ingen straff, er bare sånn vi gjør det fordi det hjelper begge parter. Hensyn. Har vært sammen i 5år nå, og det går fantastisk. Er en drøm å bo sammen. Det er tross alt ikke alle de gode tingene man skal god sammen med, men de dårlige. De gode er bare et pluss.

    Liker

    • Tenker nå på fokuset man skal eller bør ha som singel, at man ikke tenker på alle de nusselige rosa dagene, men på hverdagene, sånn de er, så man ikke savner og lengter etter et forhold, som singel. Da blir man mer desperat etter en kjæreste, med rosafilteret 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s