Fed up, drittlei, sliten!

Har du noen gang følt deg så lei og tømt, at alt føles som et ork? Du føler deg helt bånnskrapet og tømt.. Sliten! All energi og tiltakslyst er små blaff, all kreativitet er borte.. Det har krevd mye av meg å skrive dette innlegget, dronningen av prokrastinering, det er meg! Jeg er ikke deprimert, er ikke noe sånt. Det har bare vært for mye dritt fra omverden, for mye drama, for mye vondt som har skjedd.. karusellen har snurret for fort, du vil bare ha litt ro, fred, og problemfri hverdag.. Jeg bruker mye mindfullness, og skal igang med trening, men det og er noe som krever energi. Jeg vet at aktivitet og bruk av energi avler mer energi, jeg lider ikke av vitaminmangel, jeg har bare møtt døra. Livet mitt har nå i flere år, krevd umenneskelig mye.. Alle rundt sier: «du er så sterk! Hvordan klarer du å bare fortsette? Jeg hadde bukket under!» Men sannheten er at jeg egentlig ikke klarer så mye mere.. Jeg kommer ikke til å dø eller noe sånt, men jeg må ha noen pustepauser innimellom.. akkurat nå sitter jeg alene hjemme, i en sofa, og ser på solnedgangen over Fjellstrand, Oslofjorden og Asker. Jeg hører ilden sprake i ovnen, varmepumpa suser, og jeg nyter stillheten. Med ADHD er jeg alltid på, konstant stimulert av alle lyder og synsinntrykk. Jeg kjenner at akkurat nå, er det deilig å være meg, deilig å leve, og jeg er lykkelig tross alt. Alt av sosial angst, psyke, og fysiske skavanker som jeg føler skam over, er glemt. Jeg er ikke flau over meg selv, jeg er Heidi, jeg er kjæreste, og jeg gleder meg til å nyte kjæresten når han kommer hjem ikveld. Jeg er meg, og jeg er NOK.

Hvordan har du det?

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s