Vi utforsker det overnaturlige….

Vi har vell alle på et eller annet tidspunkt tenkt at vi gjerne skulle vist hva fremtiden bringer. Noen mennesker tror at enkelte, såkalte synske, kan lese eller få frem tegn fra framtiden som venter enn. Om man først beveger seg inn på temaet synske, healing, ganing osv kommer det en hel haug med spørsmål.

Spåkule

Bildets kilde; Google

Finnes det virkelig synske? Er det noen som kan lese fremtiden vår? Er den skrevet i stein eller kan den endres ettersom hva vi gjør med informasjonen vi tilegner oss? Hva er det som avgjør om man er synsk eller ikke? Hvordan leser man noen? Hvilken informasjon kan man få? Fortid, nåtid eller fremtid? Hvordan hjelpemidler finnes? Hvordan bruker ulike synske sine evner?

Hver tirsdag en periode fremover skal vi ta en titt på det overnaturlige. Intervjuer, informasjon om ulike måter å lese på og det åndelige. Følg med. Namaste.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s