Frykt barnevernet! 

Jeg var alltid utrolig redd for barnevernet, ikke vår saksbehandler der, men BARNEVERNET! Jeg hadde fått det innprintet i hodet: kommer barnevernet, må alt være perfekt, ellers tar de dere. Hver gang mamma og/eller vennene hadde vært fulle, og gjestene hadde dratt, gikk lille jeg og la mamma. Så ryddet jeg over, vasket overalt, kastet flasker, helte ut øl, og gjemte alkoholen, før jeg kunne sove litt.. Det måtte se pent ut hjemme, man visste ikke når de kom inn.. De kunne komme med politiet, når de kom for å stoppe slåsskamper og mishandling, eller for å be festen om å dempe seg.. De kunne komme når mamma hadde tatt en øl, som ble til fler, og Bjøro Håland pulserte i huset.. De kunne komme når vi hadde en bra dag, eller når vi grillet ute på verandaen.. For vi hadde gode dager også, men de vonde dagene tærte på lykken hele  tiden.. Ironien  er jo bare at livet ble så mye bedre, når de kom!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s