Er jeg den eneste…?

Jeg har ofte tenkt på om jeg er den eneste i universet som har så mange rare tanker som jeg har? Jeg tenker på så mye merkelig. Er det normalt?

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt en slik fjernkontroll som i filmen Click. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg bare kunne spole frem til et mer morsomt kapittel av dagen eller livet, eller å spole tilbake for å gjenoppleve gode øyeblikk.  Er det slik for alle tro?

Enkelte dager hadde det vært så utrolig kjekt å kunne spole tilbake å endre det man sa, som kom ut litt feil ut eller som kanskje kunne misforstås eller som ble misforstått. Jeg har mange ganger bare tenkt at jeg burde forklare det jeg sa og hva jeg egentlig mente eller at jeg burde sagt det på en annen måte, men ville det gjort ting bedre? Eller ville det bare blitt verre da?

click.jpg

Kildet til bildet; Google

Kunne også tenkt meg en spåkule hvor jeg kunne sett hva andre tenker om meg. Er jeg den eneste? For helt ærlig hvor mange ganger har du ikke opplevd at noen har stått og snakka dritt om deg bak ryggen din, men når du snakker med dem hører det ut som om de tilber jorda du går på? Hvor gøy hadde det ikke da vært å bare kunne si «Vet du hva jeg vet du tenker jeg er en egoistisk ku men det er helt greit det, du må få lov til å ha din mening», kan se for meg at enkelte kanskje ville jekka seg ned fra den høye pidestallen sin da… Tror du ikke det?

Hvor herlig hadde det vært om man kunne gå inn i en slags heis og på 3 sekunder vært et heeeelt annet sted i verden? Hvor fantastisk hadde ikke det vært?

Er jeg den eneste?

 

xx

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s