23. Desember – Dekk et kreativt julebord! 

Når jeg dekker et festbord velger jeg et servise også finner jeg diverse ting jeg har hjemme og bruker det. Eksempelvist kan en gardin, eller et laken uten strikk i kanten brukes som duk. Lysestakene du bruker hele året får et nytt uttrykk når du foreksempel bruker bomull som snø, eller blander det med kongler og annet fra naturen. Du kan bruke juletrekuler eller nisser som pynt på bordet. Jeg har valgt å bruke serviettringer, men det blir like stilig med hyssing for eksempel. Her er det kun fantasien og kreativiteten din som setter grenser. Her er mitt julebord;

bord4

bord3

bord2

bord1

Hva kan du finne på med ditt? 

Camilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s