Jeg, et stort og dumt uhell.. 

Hvem er jeg? Jeg er resultatet av at to mennesker faller for hverandre på en avrusningsklinikk.. Jeg er kvinne, dame, jente og mor. Jeg er i trettiårene, bør i østlandsområdet, og er ingens bestevenn.. Jeg er resultatet av at en full sædcelle og en full eggcelle møttes, og de som var på «min» eller «vår» barnevernssak, trodde ikke at jeg ville klare meg.. at jeg ville ende på en bolig med tilsyn, fordi jeg hadde hatt det umenneskelig tøft i oppveksten. Jeg var min brors mamma til tider, og frem til barnevernet hentet oss, var det jeg som ryddet hjemme, laget mat, fikk oss i seng, og fikk oss på skolen.. Alt jeg husker av den tiden, var at jeg var sliten.. Men noen måtte jo passe på oss, så derfor gjorde jeg det.. livet mitt har liksom hele veien vært sånn: umenneskelig tøft, men jeg går videre for det.. Må jo bare! Jeg plukker opp restene av meg, gråter litt, og går videre.. Er det andre med på turen, løfter jeg de opp, og drar de med meg på turen.. Det er bare meg det, hun som er umenneskelig sterk.. Nå er jeg husmor, går hjemme hver dag, og føler meg mislykket.. ikke kan jeg jobbe pga helsen, ikke kan jeg være mamma så mye, pga barnevernet, og ikke hører jeg til noe sted.. jeg higer konstant etter trygghet, nærhet og anerkjennelse.. jeg er lynende smart, med en iq på 120+ Jeg er konstant forvirret, konstant på leg, og føler meg aldri «hel».. mangler noe.. jakter på løse deler jef aldri finner.. savner konstant mammaen min, som nå er død.. savner familien min, som jeg føler jeg «må» redde, må hjelpe, må samle.. Alt avhenger av meg.. men jeg klarer det ikke..Jeg er liksom bare meg, Asfaltrosen, som ble til ved et uhell..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s