For noen er du ingenting! 

Har du noen gang følt at du er ensom? Alene i verden? At alle andre er i par, to og to, verdsatt av noen, og med en bestevenn, som tenker først på den andre? Jeg ønsker meg en sånn bestevenn, en som tenker «åh, dette må jeg dele med «x», for dette elsker hun å høre! Eller, dette må jeg vise «x»! Jeg kommer ALLTID i tredje rekke eller noe.. Bak alle andre.. ser jeg det er sånne «bestevennbilder» ala, tag din beste venn her, så ser jeg de jeg anser som mine venner, mine nærmeste venner, tagge alle andre enn meg.. Jeg ser aldri at jeg nevnes i noe.. aldri får jeg varsler om at «x har tagget deg i et innlegg» eller oppdager at jeg er nevnt på et innlegg.. Jeg er en av de usynlige.. De lett glembare.. De som blender inn med inventaret, som HELE TIDEN prøver å jobbe med de ting de sliter med.. Sånn at andre liker de bedre, og ser oss.. Jeg er en av de, som når man dør, vil ha et par oppmøtte, fordi alle andre var opptatte med annet.. 

Når jeg inviterer folk på besøk, gleder jeg meg. Jeg planlegger, kjøper inn, gleder meg til å møte, og til å gi en klem. Men stort sett 90% av gangene, er jeg valgt bort for noe bedre.. De ringer en dag i forveien, om de ringer, og forteller at «beklager, men de glemte at de hadde en annen avtale, og vi sees en annen gang…» På mine bursdager, har jeg aldri noen som kommer innom, og jeg har sluttet å invitere, for å spare meg for skuffelsen.. På 30årsdagen min, leide jeg et stort utelokale, fikset mat, og hadde invitert 100-150 personer.. da ville det garantert komme noen.. men, ca 20 personer kom, jeg fikk nyte en drink, samboer prøvde å få seg noe med en venninne, og jeg løp rundt og stoppet slåsskamper og krangling overalt.. Jeg var KNUST.. Jeg gikk å la meg alene, etter 30 minutter, oppdaget gjestene at hovedpersonen var borte… Jeg lå da og gråt av ensomhet, i en hytte, på min bursdag, alene.. 

Jeg har gitt opp troen på å kunne få noen som vil være min bestevenn.. Jeg har innsett at jeg er annenrangs, og lett å velge bort.. Jeg skulle bare ønske at det ikke var sånn! 

Er du også ensom? 

Én kommentar

  1. Hei:-)

    Dette syns jeg var vont å lese men jeg leste alt sammen trist men akkurat sånn har jeg det også men jeg er mann da.Sånn er Norge blitt spesielt etter facebook kom.Jeg vil i alle fall ønske deg God helg:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s