Ukens sak: Hjelpegruppa Romsdal

Hva startet deg til å begynne med dette? 

Jeg gjør dette for jeg vet hvordan dette med økonomi kan være. Jeg starta dette fordi jeg flytta fra Trondheim til molde med 2 barn og vi hadde bare klær og en vaskemaskin. Eneste hjelpen jeg fikk fra Nav etter mye om og men, var 10 tusen som skulle holde til ALT vi trengte..  

Jeg måtte tråle Finn og Facebook etter mye gratis og billige ting. Jeg er kronisk syk så jeg får ikke jobbet i ordinært arbeid, så å kunne glede andre å føle man bidrar til samfunnet er det som driver meg. Å se glede i øynene til de som får det de trenger er ubeskrivelig. Og all takken og klemmene man får.  Det er vel det som driver de andre også, det å kunne hjelpe andre, være ett medmenneske.

Kan du fortelle litt om dere? 

Jeg starta Hjelpegruppen for 4 år siden da jeg så behovet. Lenge var lageret hjemme hos meg, men fikk til slutt sponset 2 containere med en som heter Willy.
Der oppbevarer vi klær, sko, utstyr og brudekjoler og leker. Vi hjelper til hele året for de som har det vanskelig, fra Facebook gruppen kan folk legge ut ting de vil gi bort og spørre om noen vil ha. Noen spør oss som er admins pga anonymitet. Vi har undervegs hatt mange forskjellige frivillige, men i år har jeg fått ordnet med ett styre så vi ble en ordentlig organisasjon. Vi er jo en non-profitt organisasjon så alt som kommer inn går rett til våre brukere.. Vi synest det er bare godt å kunne hjelpe der behovet trengs. Vi har også vært med folk på møter med Nav, der de som trenger hjelp får den hjelpen de kan ha rett på. Så de ikke søker bare hos oss, men at de får det de har rett til hos Nav også.. På disse 4 årene har vi hjulpet flere tusen med klær, sko, møbler, matgavekort, julegaver, bursdagsgaver og brudekjoler til og med bil har vi fått donert bort.. 
Fattigdom i Norge er så skjult, dette må komme mere frem, det kan ikke legges skjul på.

  https://m.facebook.com/groups/807086469352859 Dette er gruppen vår den er den vi har for å ha kontakt med brukerne våre

  https://m.facebook.com/hjelpegruppenromsdal/ 
Dette er siden vår

Hva drømmer dere om? 

Hva vi drømmer om?  Vi drømmer om å få ett innelokale, da får vi hjulpet raskere og bedre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s