Veldedighet i desember

Hvert år tar veldedighetsarbeidet seg opp i Norge når det nærmer seg desember. Rundt om i det langstrakte landet vårt er det mange organisasjoner og privatpersoner som jobber hardt for at alle skal få en god jul.

Oslo, 30.01.2014: Illustrasjonsbilder av julegryta.

Bildet sin kilde; google

Hvert år stiller frelsesarmeen seg opp med julegryta. Røde kors kjører jul og diverse arrangementer for de som ikke har noen å feire jul med eller de med dårlig økonomi. Både store kjente organisasjoner og små lokale organisasjoner jobber for at alle, uavhengig av størrelse på familie, eventuell sykdom og økonomisk situasjon skal kunne feire jul. Det skjer så mye i kulissene vi ikke får med oss.

Når du går gjennom ditt lokale senter og ser frelsesarmeens gryte eller en innsamlingsvogn til en lokal organisasjon hver dag i en måned så kan man godt en gang i mellom kjenne på irritasjonen over å få trykt andre sin ulykke i fjeset hele tiden. Forståelig nok. Men det krever så lite av deg å bare gå forbi om du ikke har mulighet til å støtte, eller har støttet en god sak allerede. For det at disse organisasjonene står der og er synlig og samler inn uansett om det er penger eller ting så er det for å hjelpe noen som ikke er like heldig.

Jula er en tid hvor man i aller høyest grad burde sette pris på det og de man har i livet sitt. Unn andre å ha en god jul også ❤

Bare til ettertanke

hilsen en gammel kjærring som har drevet frivillige organisasjoner og vært frivillig i mange herrens år ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s