En hobby utenom det vanlige

Navn: Rolf 
Alder: 32
Bosted: Trondheim
Hobby: Cosplay – en forkortelse for costume play som på norsk vil si utkledning.
heks
Hva går cosplay ut på: Det baserer seg på å kle seg ut som karakterer fra blant annet bøker, film, spill, egentlig all fan fiction. Jeg cosplayer mest fra anime og noe live action serier. Jeg lager mesteparten av kostymene selv, er på samlinger flere ganger i året hvis det passer. For å nevne eksempler på kjente karakterer folk har cosplaya fra så har vi for eksempel Mario, Luigi, Link, doctor who, game of trones, dette er bare eksempler, innen cosplay er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Man trenger ikke å gå kledd som eksisterende karakterer engang, kan lage sin egen karakter også.
Hvorfor driver du med cosplay: Jeg driver med cosplay siden jeg syns det er spennende og utfordrende, jeg begynte med cosplay etter å ha vært på desucon på Lillestrøm varemesse i 2013 som ga meg mer smak. Temaet er ganske omfattende. Det er en hobby som passer like godt til damer som til menn, unge som gamle.
22855790_10159516607070346_70671089_n
Bilde 1: Hekse kostymet er Maud Moonshine selv om det ikke er ferdig på det bildet. Bilde 2: En miks av litt forskjellig så det blir det som kalles «original character» – hvilket vil si selv laget karakter.
Link til Rolf sin cosplyside på FB finner du her .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s