Få flere lesere – 10 tips til deg som blogger!

Jeg har fått flere lesere og følgere den siste tiden og flere som har lurt på om jeg kunne skrevet et innlegg med noen tips på hvordan få flere lesere❤ Og det kan jeg selvfølgelig gjøre, sånt syns jeg bare er gøy og morsomt å  kunne dele med dere! Dette er ikke noe fasit som sagt, men mine meninger og det jeg selv har gjort for å øke lesertallet på bloggen min!

1. Kommenter andres blogger – Ved å kommentere andre sine blogger og vise interesse for hva de skriver om og hverdagen deres, hjelper både deg med å spre ordet om bloggen din videre, og vise andre at du er en hyggelig person og viser interesse for andre og ikke bare deg selv!

2. Blogg minst 1-2 ganger om dagen – Hvis man aldri poster noe så er det ikke noe nytt å lese heller. Da er det ikke noe gøy for lesere og ande bloggere å gå innom din blogg for å lese. Så er viktig å være aktiv!

3. Ryddig design – Hvis bloggen er rotete og man har mye skrivefeil, ting er hulter til bulter og bildene ikke passer inn med det man skriver om, så kan det trekke ned. Vet med meg selv at jeg liker ikke å lese blogger som virker uorganisert og rotete! Så det er et tips, hold det enkelt, ryddig og fint❤ Fine, enkle bilder som ikke blir for mørke. Og noe jeg selv irriterer meg over er de som man kaller for klikkhorer eller de som driver på med klikkbate. Ja, du får mange lesere og klikk på det enkelte innlegget, men man holder ikke på lesere over lenger periode ved å holde på sånn…

4. God kvalitet på bilder – Bilder er også en viktig del av bloggen. Jeg syns selv det kan gjøre en veldig stor forskjell på en blogg om bildene er dårlige eller bra. Så anbefaler å holde deg unna de som er skurrete, uklare eller for lav oppløsning. Selv har jeg en regel som jeg følger. Utenom Snapchat/Mystory innleggene mine så bruker jeg aldri mobilbilder. Legger kun ut bilder jeg har tatt med speilrefleksen!

5. Sett pris på leserene dine – Dette er en ting mange kan gå i fellen på. Uansett om man har 10 eller 10 tusen lesere, så er det viktig å sette pris på de. Husk at dette er mennesker som faktisk velger å sette seg ned å lese din blogg, lese hva du gjør og mange av de kommenterer også. Så gjør som meg, sett pris på alle som gidder å bruke sin hverdag for å lese om din!❤

6. Ha konkurranser! – Det er alltid spennende og gøy med konkurranser på blogger. Så vær en av de, det kan være alt fra å vinne en ukens blogg konkurranse til å vinne en liten goodiebag som man lager selv. Dette skaper engasjement og engasjement skaper lesere!

7. Vær aktiv på Instagram/Twitter – Vær aktiv på sosiale medier, som jeg skriver under her kan man bruke Facebook. Men Instagram og Twitter er en sikker vinner. Legg ut bilder som har med innleggene dine å gjøre. Legg til link i bioen din så det er lett å komme videre til blogg siden din. Vis engasjement på sosiale medier, følg andre bloggere på Instagram! Del, del, del er min anbefaling!❤

8. Bloggside på Facebook – Lag en side på Facebook hvor du deler innleggene dine, innviter venner, familie eller andre bloggere til å like siden din. Med det så sprer du ordet om bloggen fortere og andre finner den lettere.

9. Delta i andres konkurranser – Hvis en annen blogger for eksempel har en ukens blogg konkurranse så er det en kjempe bra måte å spre ordet om bloggen din! Kanskje du ikke vinner denne gangen, men da prøver du igjen! Så plutselig så vinner du, og da kan andre få øynene opp for bloggen din!

10. Ikke ta deg selv så høytidelig! – Ingen liker mennesker som tar seg selv for høytidelig, vær litt jordnær. Det er ikke farlig å le litt av seg selv. Ha litt tullebilder, vær ærlig, vær åpen! Det er ikke farlig å by litt på seg selv❤

Alle bildene i dette innlegget tilhører, Frida.

 

Frida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s