Ukens BUZZ; Meogmeg

Ukens buzz er snappen og facebookgruppa Meogmeg.

22854549_10214444414807170_631976078_n

Hvem startet snappen?

Annca startet snappen og facebbokgruppa i april i år. Men vi er nå 9 jenter som deler på å ha den.

 

Hva er Meogmeg og hvordan fungerer den?

Meogmeg er en snapvlog (altså en snap videoblog) med 9 jenter som alle har ME. Vi snapper hver vår dag og har ulike temaer som vi tar opp , som foreksempel familie, sykdomsforløp, hjelpemidler som er nyttige, osv. Det er en snap hvor vi viser livet med ME , på både godt og vondt, og vi viser også hvordan vi takler sykdommen på best mulig måte. Vi har alle vært syke en god stund, for eksempel meg selv har vært syk 6-7 år. Denne snappen skal ikke erstatte informasjon fra helsetjenesten men supplere med gode rådfra oss som lever med ME. Vi harBåde en snap og en facebook gruppe med samme navn : meogmeg

 

Hvem er det som følger snappen?

De som følger snappe kan være hvem som helst. Det kan være noen med ME som vil ha råd, tips og informasjon. Det kan være en som er pårørende til noen med ME. Eller noen som bare er nysgjerrig. Vi svarer også på alle spørsmål vi får inn, og opplever fra følgerne våre at de har god nytte av snappen ❤ 🙂

 

Takk for at du svarte på spørsmålene våre, på vegne av Meogmeg, Emma.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s