FUCK ME, I’M FAMOUS!

HAHAA!! DEN overskriften fikk deg til å titte litt ekstra ja!!!

Vel, jeg har sittet å tenkt litt på det, og jeg blir litt fascinert over alt man kan bli kjent for!! Jeg mener; hadde jeg danset samba ned Karljohan, i badedrakt, tutu, tryllestav og med merkelig sminke, ville jeg fått ca en halvtimes berømmelse, en tur i kasjotten, og en flørt med onkel politi.. Men om noen hadde gjort det på a) en scene eller B) i bigbrother, ville det vært både morsomt og kult..

Folk blir kjent for å ha flere meter lange negler, hatt sex foran kamera etter 24 timer, vært bitchy Hoe på riksdekkende tv, være frier, ha de største puppene, og mere til.. Men hva skiller meg, fra dem? (ok, bortsett fra silikon, lange negler ,og mer eller mindre vett og forstand?) En god manager? Galskap? Hobbyproblemer?

Ok, jeg skal innrømme det.. Jeg har også higet etter berømmelse, og lettkjøpt rikdom.. men, da hadde jeg ikke kunnet levd det livet jeg har nå? Det hadde vært forventet så utrolig mye mer av meg, presset hadde vært enormt.. Jeg må være en god rollemodell, en perfekt mamma, ha et fint hus, ta de rette valgene, og være perfekt..

Jeg er ikke perfekt.. Jeg er eks-anorektiker, vært overspiser, har et sykt syn på min egen kropp.. Jeg har aldri fullført utdannelsen min, og har ikke noe å virkelig støtte meg mot, om jeg måtte slutte i den jobben jeg har nå. Jeg har en mildt sagt forvirrende økonomi, en fucka barndom, og en kropp som er helt skakkkjørt.. Jeg har ADHD, og er intens som et helvete om jeg ikke holder meg i tømmene.. Men alikevel er jeg meg!! Jeg er som en kaffekopp med skår i.. Perfekt, men alikevel ikke.. Men hva gjør vel det, om jeg kan brukes fortsatt?

Sånn er det jo med Britney, Aguilera, Dita, Justin Bieber, Madonna, Lady Gaga og alle de andre du ser der ute, som pryder Se og hør og andre sladderblader.. De er seg selv, og det tror jeg folk glemmer! De lever sine egne liv, men  ikke helt.. Og når de glemmer seg, og blir slitne, er det under alles påsyn!! De kan ikke slippe en fjert offentlig, om ikke twitter/instagram/Facebook/pressen får vite om det pronto.. Sykt!! De er jo mennesker de og? Folk hyler opp om at de har valgt det selv, må ta følgene av det, og må tåle å bli dømt og vurdert, fordi de er kjente.. Men er ikke det sykt???

(bilde hentet fra Mimi and Eunice)

 

Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s