Forandring fryder – Dekorplast

Det er ofte ikke så mye som skal til for at et møbel får et helt nytt utseende. Her er et bilde av den gamle kjøkkenbenken min før og etter litt dekorplast. Har funnet ut at det kan brukes på nesten hva som helst. Så langt har jeg testa det på kjøkkenbenken (i min forrige bolig). På et stuebord og en hylle. Har akkurat bestilt en rull med «Santana eik kalk» som jeg la på spisestuebordet.

dekoplast

Hvordan gjøres det; Først vasker mann overflata for å fjerne støv og skitt. Når flata er tørr igjen kan du legge på dekorplasten begynn med en side eller et hjørne og jobb deg utover. Jeg bruker en isskrape til bil og en sokk rundt. Dekorplast med glatt overflate får lettere riper enn dekorplast med matt/ru overflate.

11885280_10152885991491741_5493515610433296926_n

Har du lagt dekorplast på noe? Del gjerne bilde i kommentarfeltet her eller på Facebookgruppa vår; Revehiet.

 

Camilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s