Dødsfall;

Det var en onsdags formiddag. April for 1 år siden. Jeg var på jobb og skulle sjekke mobilen min. Der var det noen tapte anrop. Jeg ringte tilbake men ingen svar.

Så slo det meg at jeg måtte sjekke Facebook. Der sto det svart på hvitt: Min kjære Pappa var gått bort. Tenk der sto det offentlig så alle kunne se. Det kom ut på facebook før at verken prest eller politi hadde rukket og kommet med dødsbudskapet til oss som var nærmest. Noe som sjokkerte meg og gjorde meg opprørt. Ingen fortjener å finne ut av at noen nær de har gått bort på denne måten. Det skremmer meg at enkelte ikke tenker seg om når det gjelder slike alvorlige og viktige ting. Jeg likte det slettes ikke. Siden min stemor kommer fra Filippinene og ikke hadde bodd her i Norge så veldig lenge, så er hun på en måte litt unnskyldt. Siden hun ikke visste om norske skikker og hva som skjer etter et dødsfall.

graveyard

Jeg ber dere tenke dere godt om før dere publiserer på facebook om en persons bortgang. La det gå såpass med tid at de nærmeste er informert. Tenk deg om før du skriver slikt på facebook, håper dere slipper å oppleve det, det var en vanskelig dag.

 

Klem fra Sandy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s