Ukas BUZZ; Single aleneforeldre

Denne uka er ukas Buzz snappen single aleneforeldre. Jeg tok meg en messengersamtale med «Annki» som står bak snappen.

snap S AF

Hva gjorde at snappen single aleneforeldre ble startet?

Etter å ha vært Admin på facebookgruppen Single Aleneforeldre i Norge i over 1 år og vært gjeste på snap grupper som bland annet revehiet (som jeg digger å være gjest på), så tenkte jeg «hvorfor ikke lage en for singel aleneforeldre også»? 1. September startet jeg dette opp via facebook siden våres og i dag fått med meg andre adminer. jeg har hatt med meg trofaste Anne og nå nylig har vi fått med 2 til.

 

Hvordan styres snappen?

Snapens  gjestesnappere er medlemmer fra facebook siden «Single aleneforeldre i Norge», dem som følger snappen kan være hvem som helst, de trenger ikke være single aleneforeldre. Den 15. hver mnd kommer det ledige dato lister hvor medlemmene som ønsker å ha snappen kan skrive seg opp. Hver uke bytter adminene på å ha ansvaret for å følge opp gjestene og gå gjennom reglene for snapen. Gjestene er single aleneforeldre og dem kan selv velge hva de vil dele av sin hverdag som singel og aleneforelder. De kan også velge å dele sin private snap videre for eventuelt dating eller nye venner eller bare for å få egen følgere. Vi har også begynt med tema dager. Det vil si at vi skal ta opp viktige tema på gitte dager og det innen for alt.

 

Jeg hører rykter om en julekalender på snappen?

Vi skal i desember ha kalender som er for alle følgerne våres på snappen. Jeg jobber med å få fast sponsor til faste konkurranser fremmover.

 

Dette er på mange måter min lille baby og jeg er både streng og rettferdig, men alle får en sjanse. Vi har tatt opp tema – mobbing, dårlig råd og psykisk helse hittil. I november blir det enda mer, mødre som har barn som bor hos far og fedre som har barnet 100%, barn med nattskrekk, å være foreldre med handikapp, barnevernet – så det blir spennende tider fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s