Lei av jobben…

Det er veldig mange som spør meg om jeg ikke blir lei av jobben min? Siden jeg gjør det samme hver dag. Da forklarer jeg at jeg gjør ikke det samme hver dag. Ja hoved stegende er det samme, men ingen kunder er like, ingen negler er like. Så da blir jo ikke noen av mine dager like heller!

f nails 2

Selv så elsker jeg jobben min, elsker arbeidsplassen min og det å kunne leve drømmen min! Som dere sikkert har skjønt nå er negler, hehe❤

Hvis vi sammenligner disse neglene her da, samme utgangspunkt, to helt forskjellige jenter og to helt forskjellige sett med negler. Så da blir ikke jobben min kjedelig. Jeg får snakket masse med mennesker og vært kreativ samtidig!

f nails 1

Så svaret er NEI! Jeg er ikke lei jobben min. IKKE i det hele tatt!❤

 

Frida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s