Forskjellen på mammaene…

Savner deg mamma! Tre små, men kraftfulle og tøffe ord.. Jeg så alltid forskjell på mammaene.. Øynene røpet det alltid.. Var det snille, gode, myke mamma, var det de milde øynene.. Var det slemme, sinte, skumle, skremmende mamma, var øynene onde.. Alle har spurt hvorfor jeg ikke hater mamma, eller pappa, men jeg kan ikke.. Det er sannheten.. Fordi hun var syk.. Du kan ikke hate en slagrammet for å si feil, eller en Alzheimer-pasient for å glemme, på samme måte var mamma syk..

1901735-10-1413721984358

Bildet sin kilde; Google

Alkoholen satt på skulderen, hvisket henne i øret, og var den onde styggen på ryggen.. Tilslutt tok hun frem den stygge og illeluktende grønne glassflaske.. Den flasken som holdt meg våken hele natten, fylt med sinne og frykt, og monster i magen.. Den som fikk meg til å vente til hun hadde sovnet, så jeg kunne stumpe sigaretten hennes, dra teppet over henne, helle ut pilsen, vaske bordet rent av aske, og frykte barnevernet.. Jeg var 10, og jeg var min mors mor..

 

Asfaltrose

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s