«Sånne som deg»

Hele livet har jeg vært den annerledes jenta. Noen vil vel kanskje si at det stemplet har jeg gitt meg selv, og det kan godt hende. Men, det var og er slik folk har behandlet meg hele livet. Annerledes.

De har alltid sagt » sånne som deg «. Ikke at jeg vet hva det betyr & det har gitt meg hodebry mer enn en gang. For hva betyr «sånne som deg»?

Jeg var ikke gammel før jeg så ting andre rundt meg ikke så. Ikke var jeg gammel før jeg begynte å reise på lange reiser når jeg «sov». Våknet opp sliten, Som om jeg ikke hadde sovet i det hele tatt med mer. Ikke var jeg gammel før en helt annen verden åpnet seg foran øynene på meg. En verden svært få rundt meg forsto. Jeg holdt det tett til brystet i mange mange år, før jeg en natt var så sliten av aktivitet på rommet mitt at jeg sto opp å fant mamma sittende ved kjøkkenbordet.

Vi sa ikke noe annet en Hei & jeg tittet utover bordet. Der lå det alternative bøker overtalt. Jeg spurte mamma – Hva er dette?
Hun forklarte & jeg forklarte hvorfor jeg ikke fikk sove. Hun fortalte meg at hun hadde dette emne skjult for meg, det var fordi jeg ikke hadde vært helt klar. Men nå som jeg var klar skulle hun ikke holde det skjult lengre. Hun sa også at jeg skulle legge meg, og si at nå er det natta, la meg få sove. Jeg gjorde som hun sa, og stille ble det.

Reisen kom fort, det var ingen pause knapp, det veltet over meg av informasjon og lære.

Ettersom jeg ble kjent med denne delen i meg selv, tok jeg det i bruk, begynte å hjelpe mennesker, den åndelige & dyrenes side. Jeg hadde en drøm om å få jobbe med offentlige etater & fikk drømmen oppfylt.

Noen kalte meg Medium, noen «sånne som deg», andre klarsynt, healer, mange kopi av Lisa Williams. Mens jeg, jeg kaller meg for meg.

Da jeg bodde i Lillestrøm var jeg alltid så forundrende. Jeg bodde 15 min å gå fra sentrum & hver dag da jeg gikk inn til byen kom den ene katten etter den andre ettersom jeg gikk innover. Det ga meg stor glede, samtidig som jeg syntes det var litt rart. Husker jeg tenkte – Lurer på hva andre tenker – Her som jeg går med en gjeng katter. Nesten fremme, stoppet vi og de lot meg gå inn alene. Trafikk vet dere. Men på veien hjem igjen fulgte de meg.

Kommunikasjonen med dyrene er magisk, det er den med alle de andre også, selvsagt i mine øyne.

Det har gitt meg mye å være «annerledes», i form av glede & selvsagt tårer. Men å få lov til å hjelpe der det trengs er godt, tiltross. Jeg har aldri jaget etter å bli oppdaget, eller ønsket navnet mitt i avisen/TV. Eller presset meg selv på andre, heller ei presset min tro på andre. Jeg mener det er viktig å få være Free minded uten å skulle dømme. De som har kommet min vei, har hørt om meg, fått tips, etc & kontaktet meg. De har altså krysset min vei å bedt om hjelp av meg personlig.

Kjærlighet er viktig for meg & har vært viktig hele veien. Også Medmenneskelig kjærlighet♥
Jeg blir i dårlig form av negativitet, dårlige nyheter ol. Mens positivitet, frem-snakking, gode ting gir meg glede & energi.

Jeg var 22 år gammel, da mamma syntes det var på tide at jeg traff andre som også hadde gaver. Og jeg reiste langt inn i Sverige. Det var hyggelig å møte andre, som forsto. De påfølgende årene var jeg også der, egentlig som deltager, men endte med å lære bort. Fine opplevelser.

I starten brukte jeg kort, tegninger, sand og gjenstander for å lese andre. Men innså at jeg ikke trengte det, de er jo i bunn å grunn hjelpemidler. Det handlet mer om valget å stole på at informasjonen var rett.

psychic-hands

Kildet på bildet; Google

Historien er lang, det er mange ting jeg ikke har fortalt om min reise her i denne teksten på denne bloggen. Det er mange flere gaver jeg har blitt utdelt også. Og gjør det aller meste innen for det alternative. Men kanskje dette er noe dere lesere har lyst å vite mer om. For lenge siden hadde jeg en egen blogg om akkurat dette temaet, men valgte å legge den ned. Av ingen spesiell grunn. Det er mange mange år siden jeg gikk ut å fortalte om meg selv, og har praktisert i 16 år, men det skader jo ikke med en oppdatering:). Gi meg feedback, sånn at jeg vet om dette er noe dere vil ha mer av:).

Lik gjerne Facebook siden min!:) I skrivende stund, når du leser dette innlegget, legges det ut en post på Facebook siden min, som er relatert til dette innlegget. Har du lyst å delta, er det hyggelig om du vil like og følge bloggen min via min FB side:).

Tjohei og God Helg♥

Aylana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s