Vi må bli flinkere…

Dette noe jeg selv tenker på at jeg må bli flinkere på, men jeg vet fler som også burde tenke litt oftere på det. Vi må rett og slett blir flinkere til å si «TAKK», når mennesker forteller oss noe fint. Jeg vet ikke helt hvorfor det er slik, men jeg synes det er litt kleint når folk sier noe fint til meg. Mister litt kontrollen over meg selv, og vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre. Etter at jeg farget håret mitt, så er det mange som har sagt til meg at jeg ble veldig fin, og at jeg kledde det veldig godt, som regel har jeg fått til å si takk, for jeg må jo trene på det. Men noen ganger så svarer jeg litt ukontrollert «jeg må prøve å venne meg til det», haha, i stede for å bare svare «takk».

Men jeg tror mennesker generelt burde bli flinkere til å si takk, for det er jo veldig hyggelig for dem som kommenterer noe hyggelig til oss, vist vi viser at vi er takknemlig for det. De fleste blir jo som regel glad for å høre hyggelige ting, men vi er kanskje dårlig på å vise andre det. Jeg prøver i vært fall å bli bedre på det, og jeg er blitt flinkere. Hiv dere med, og vær flink sammen med meg, så blir det så mye hyggeligere for alle! Er dere ikke enig med meg?

thumbnail_a-grateful-heart-is-magnet-for-miracles-inspirational-quote-about-gratitude

Så, takk til alle dere som tar dere tiden til å lese hva jeg har på hjertet mitt idag, det setter jeg utrolig stor pris på, og det vil jeg at dere skal vite!

Skrives neste uke, Merethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s