Ukens BUZZ; Kronisksnappen

kronisksnappen

Hva er kronisksnappen?

Kronisksnappen er en snap hvor en gjeng med folk som alle er kronisk syke bytter på å ha snappen. Alle vi som snapper på kronisksnappen har en kronisk sykdom og har daglige utfordringer iforhold til dette. Vi har alle forskjellige diagnoser, så spekteret her er veldig vidt, og vi har tema hvor vi tar opp forskjellige ting. Det er rett å slett en insformasjons snap, en støtte snap og en snap hvor man får se litt av hverdagen til oss med kroniske sykdommer. Det er ikke en snap som skal erstatte terapauter og profesjonell hjelp, men en snap som viser hvordan det er å være kronisk syk og leve med det.

Hvordan organiserer dere dette med snappingen?

Vi bruker facebookgruppa vår; Kronisksnappen, til å informere om ting som angår snappen, giveaways, informasjon, hvem som skal ha snappen og lignende. Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger og alle som vil følge oss, så stikk innom og spør meg gjerne masse spørsmål.

Vi har nylig åpna egen instagram og egen meldingsside på facebook.

Gruppa og snappen ledes av;

Emma, Viola, Tonje, Sara 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s