Kjære mamma

Kjære mamma.

Hva følte du mamma, den første gangen du drakk deg sørpe full, og lille jeg lå i babysenga? Hva tenkte du dagen etter? Hvilken grad fryktet du å få slått ut flere tenner, få blåveisen, brudd i ben og armer, og måtte trøstes på legevakten.. Jeg skulle ønske du levde nå, så jeg kunne klemme deg, trøste deg, og si jeg tilgir deg alt.. Så jeg kunne fortelle deg at du er vakker, at jeg elsker deg, og at når du er edru, er du verdens beste mamma.. Du kysset bort tårer, bysset i søvn.. Når du ringte bestefar i julen, fordi pappa ikke kunne komme til oss ungene i jula..

last ned

Du spiste lite, så vi kunne spise oss mette.. Du elsket oss så høyt, at du innså din begrensning, og samarbeidet 110% med barnevernet.. Du må ha hatt mange bekymringer, for jeg så deg sitte i tunge tanker, mens du røykte og tok en kopp kaffe.. Kunne jeg bare sagt at alt løser seg, det virker ofte verre enn det er.. Du sørget alltid for at vi var rene, pene, mette og veloppdragen, sånn bortsett fra når du drakk.. Du ringer oss ikke lenger på kvelden, i fylla, og gråter eller kjefter.. Jeg skulle ønske jeg visste hvilke indre demoner som voldtok dine tanker, berøvet ditt liv, og stjal dine penger….

Jeg savner deg mamma, tross alt…

Asfaltrose

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s