Høstmote…

Som jeg har skrevet tidligere så har foreldrene mine solgt leiligheten sin og nå har de flyttet. Etter mange, mange år i samme bolig og samler man opp masse. Så det var en del å rydde og se igjennom❤ Den ene genseren jeg fant i skapet ti mamma. Denne var det faktisk prislapp på, HAHA! Mamma hadde ikke brukt den engang, så veldig happy for at jeg fikk den❤

Så nå lever jeg kun i lue, strikkegensere og store skjerf…orker ikke noe lettere. Fordi det er så kaldt ute nå, når jeg sto opp på fredag så var det MINUSGRADER!!!! Det er ikke kult, jeg er ikke forberedt på kulden helt enda, jeg vil spole tilbake til sommeren, Spania og varmen. Eneste jeg gleder meg til nå er jul og desember måned, kun fordi det er koselig. Men etter det så er det sommerferien jeg gleder meg til igjen. Hehe, ikke noe imellom der omtrent❤

 

Dette var en av genserne jeg fant i skapet til mamma som passet meg og som jeg likte veldig godt! Strikket genser med litt paljetter på. Det er også en gull glidelås detalj i nakken bak som jeg ikke tok bilde av, men bare elsker denne genseren. Utrolig glad jeg fant den før mamma ga den bort!

Og siden det nå er kaldere ute, så lever jeg i lue! Liker ikke å fryse på hodet og ørene, da får jeg så syyyykt vondt i hodet. Så da er det lue på meg fremover nå❤

Jeg har ryddet masse på det gjesterommet jeg har bodd, gått gjennom mange bokser i kjelleren med gamle leker og ting fra jeg var liten.

Men tilbake igjen til oversikten, mamma har jo gått igjennom klesskapet sitt og masse har blitt sent avgårde til Uff og Fretex. Men noe av klærne fikk søsteren min og jeg fikk sett gjennom resten før det ble sent avgårde. Og jeg har definitivt funnet noen skatter! Mamma hadde mange gensere som jeg like kjempe godt! Så hey, gjenvinning er bra det, hehe❤

Denne genseren har blitt min favoritt nå denne høsten, fordi den er ikke kjempe tykk i stoffet, men ikke veldig tynn heller. Helt perfekt spør du meg❤

Også bare elsker jeg at den er lang i armene, lang over rumpen og har litt hals! Det jeg også digger er at den passer så fint med leopardskjerfet jeg kjøpte på HM i fjor!

Hva er din favoritt høst outfit?

Frida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s