ARBEIDSSØKER HOS NAV? DA ER DU IKKE GOD NOK

Dette er noe jeg har tenkt lenge på, og jeg ønsker å uttale meg litt om de menneskene som går arbeidsledig. For det finnes tre forskjeller på dem som er arbeidssøkere på NAV. Du har dem som virkelig er dyktig å arbeide men som ikke får seg jobb fordi det står at de har vært arbeidsledig over lengre tid i CV’n, du har de som ikke kan jobbe 100% pga. helse og psyke, og så har du de som helst ikke vil ha arbeid, men som må stå som arbeidssøker for å få utbetalt penger hver mnd.

Da jeg ble kjent med kjæresten min, så hadde han vært arbeidsledig en stund. Han var ikke arbeidsledig fordi han selv ønsket det, men fordi det var ingen ledige arbeidsplasser. Han søkte på arbeid hver gang det var noe ledig, og han leverte søknader personlig hos bedrifter, men like vell så var det ingen som var interesserte. Du kan tenke deg etter flere år som arbeidsledig, så synker også motivasjonen! Men jeg kan se hvorfor en bedrift kan være skeptisk mot å ansette mennesker som har store hull i CV’n sin, men man må gi de en sjanse og satse, av og til! Når du tar ett menneske inn til jobbintervju, så kan du jo se om dette er ett menneske som er interessert i å arbeide for deg eller ikke.

Kjæresten min fikk seg arbeid, etter over 2år som arbeidsledig. Endelig var det noen som turte å «satse» på han. Og jeg tror de fort så at dette var ett menneske som faktisk ønsket å jobbe, og som ikke sluntret unna. Nå har han vært på samme arbeidsplassen i over 4år og de hadde rett og slett ikke klart seg uten han! I fjor fikk han faktisk delt ut diplom da han ble stemt frem som den beste stasjonsmedarbeideren her Nord! Jeg er veldig stolt over hva han har fått til!

thumbnail_201709291638350387_sbig (1)

Dette er noe jeg har tenkt lenge på, og jeg ønsker å uttale meg litt om de menneskene som går arbeidsledig. For det finnes tre forskjeller på dem som er arbeidssøkere på NAV. Du har dem som virkelig er dyktig å arbeide men som ikke får seg jobb fordi det står at de har vært arbeidsledig over lengre tid i CV’n, du har de som ikke kan jobbe 100% pga. helse og psyke, og så har du de som helst ikke vil ha arbeid, men som må stå som arbeidssøker for å få utbetalt penger hver mnd.

Da jeg ble kjent med kjæresten min, så hadde han vært arbeidsledig en stund. Han var ikke arbeidsledig fordi han selv ønsket det, men fordi det var ingen ledige arbeidsplasser. Han søkte på arbeid hver gang det var noe ledig, og han leverte søknader personlig hos bedrifter, men like vell så var det ingen som var interesserte. Du kan tenke deg etter flere år som arbeidsledig, så synker også motivasjonen! Men jeg kan se hvorfor en bedrift kan være skeptisk mot å ansette mennesker som har store hull i CV’n sin, men man må gi de en sjanse og satse, av og til! Når du tar ett menneske inn til jobbintervju, så kan du jo se om dette er ett menneske som er interessert i å arbeide for deg eller ikke.

Kjæresten min fikk seg arbeid, etter over 2år som arbeidsledig. Endelig var det noen som turte å «satse» på han. Og jeg tror de fort så at dette var ett menneske som faktisk ønsket å jobbe, og som ikke sluntret unna. Nå har han vært på samme arbeidsplassen i over 4år og de hadde rett og slett ikke klart seg uten han! I fjor fikk han faktisk delt ut diplom da han ble stemt frem som den beste stasjonsmedarbeideren her Nord! Jeg er veldig stolt over hva han har fått til!

Merethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s