Halloween look 2 – Cheshire cat

f monster 1

  1. Start med munnen. Først så lager du omrisset av munnen med svart maling. Deretter tar du hvit ansiktsmaling og lager trekanter i forskjellig størrelser. Fyll inn tennene. Så fyller du inn resten av en munnen med svartmaling.
  2. Nå skal du over til rosa og lilla maling. Begynn med snuten, eller nesen din. Mal en liten bue over nesen og rundt nesevingen. Husk å mal under nesen og litt opp mot neseborene, så hele nesen blir lilla og man ikke får noen lyse fletter under nesen.
  3. Ta rosa maling og mal over øyenbrynene dine. Her er det bare å følge dine egne bryn.
  4. Lag en trekant i pannen med lilla og rosa maling som du blender inn i hverandre. Letteste måten å male trekanten er å lage små striper og lage de mindre og mindre, jo lenger ned i pannen du kommer. Gjenta dette i begge kinnene dine, begynn ved tinningen og lag en trekant ut mot kinnet.
  5. Mal halsen og ned mot brystet med den lilla og rosa malingen. Her lager du bare pensel strøk litt hulter til bulter. HUSK! Det skal etterligne pels.
  6. Øynene. Ta rosa øyenskygge og legg over hele øyelokket. Ta også en tynn strek under øyet inntil våt kanten. Ta hvit maling og lag en liten trekant ved, nesten inni øyekroken. Når den har tørket så tar du svart maling og lager omrisset rundt den hvite trekanten. Sett på løsvipper og ta mascara på undervippene.
  7. Lag tre værhår på hver side av nesen. Ta penselen og lag tre tynne striper i viftefasong.
  8.  Denne steget er frivillig, kan også kjøpe eller lage katteører. Men det jeg har gjort er å lage katteører av håret mitt. Veldig enkelt. Kun lage små dotter med håret og bust de litt til.

f monster 2

 

Frida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s