Halloween makeup; Leopard

Halloween Makeup-Leopard steg for steg:
1. Først så starter du med å legge en vanlig sminke i ansiktet. Jeg har valgt foundation og pudder. Jeg har også tegnet opp bryna mine som jeg gjør hver dag.
2. Først starter du med svart ansiktsmaling, det er smart å ha en tynn pensel så det blir lettere for deg å utføre det litt mer pirkearbeidet som værhår og leopardflekker senere. Vi starter med å lage den trekanten under nesen ned mot leppen. Deretter farger du hele overleppen med svart maling. (Det som er smart å huske på når man maler overleppen, er å pass på at man ikke lukker munnen med en gang, la malingen få tørke litt. Eller så sverter man bare malingen over til underleppen) Etter du føler malingen er tør nok på leppen, så går du videre til nesen hvor du maler hele tippen av nesen og følger nesevingene rundt. Husk! Mal under nesen også, og litt inn mot neseborene, så hele nesen blir svart og man ikke får to lyse hull.
3. Når leppen og nesen er ferdig, så skal du over til selve leopard flekkene. Da starter du med brun ansiktsmaling, du tar pensel og legge den flatt mot pannen og presser litt forsiktig ned ved siden av hverandre for å danne en flekk. Husk det er ikke viktig at de skal se like ut, det er kult hvis de har litt forskjellig størrelse og form. (En leopard sine flekker er unike, og ingen er like, hehe.) Her synes jeg du kan slå deg løs, og selv bestemme hvor i pannen eller mange du ønsker av flekkene. Jeg synes det er fint når du fører leopard flekkene ned på hver side av tinningen og ned mot nesen. Når den brune ansiktsmalingen har tørket, så går du over til svart maling, ta en strek på hver side av den brune flekker. Ta også penselen og lag små flekker innimellom de store der du føler det mangler noe.
4. Da er det siste steg på verket med ansiktsmalingen, værhårene sin tur! Først så starter du med å lage noen små prikker på hver side av leppen din. Deretter tar du og maler fire værhår på hvert sin på kinnet ditt. Nå gjelder det å ha tungen rett i munnen! Nå skal du lage en buet strek fra munnviken og ut som en halv måne der værhårene starter. Dette skal markere så det ser ut som munnen til leoparden.
5. Øynene! Start med en mørkebrun øyenskygge som du legger på hele lokket. Fade den forsiktig ut og lag vinger med eyeliner.
6. Dette steget er frivillig. Jeg har vippeextension. Men smart med løsvipper, da gir du øynene dine mer dybde og hele looken blir fullført!
Sånn. Har du fulgt alle 6 stegene. Så skal du nå være en kul leopard til Halloween!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s