Ukas BUZZ; Rjentegruppe

Denne uka vill vi være litt egoistiske og si at vår snap virkelig er «one to follow». Snappen som tilhører gruppa Revehiet heter Rjentegruppe og er en vandresnap. Det betyr at den ikke styres av en person men at det bytter mellom medlemmene på hvem som har den. På lik linje med facebookgruppa er dette en snap for damer.

Hver lørdag legger snap teamet vårt, ut en snaptråd hvor man kan melde seg opp om man ønsker å ha snapen. Her får vi følge en av revehiets medlemmer eller admins iløpet av et døgn. Det kan være en helt vanlig hverdag eller det kan være at det skjer noe spesielt i livet ditt akkurat den dagen som du vil vise revehiets medlemmer. Noen velger å snappe om et tema eks; sminke, bil, barn eller lignende mens andre snapper litt mer generelt om alt.

Følg oss gjerne på revehiets snap; Rjentegruppe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s