Brevet jeg aldri sendte (2)

Kjære nabo.

Nå har vi prøvd ettertrykkelig å holde en god tone siden vi flyttet inn her i borettslaget ifjord. Vi hilser pent når vi ser dere. Vi inviterer gjerne på kake og kaffe eller middag. Vi synes det er flott å ha naboer og dere er så trivelige og ordentlige folk.

Det vi ikke synes er så flott er at vi ikke får brukt den fine garasjen som tilhører leiligheta vår fordi dere insisterer på å parkere foran vår garasje istedefor deres egen garasje… Slik at vi ikke kommer ut derifra når vi har parkert inni garasjen. Vi får ofte heller ikke parkert foran garasjen. Det holder at vi er borte i 2 minutter så har dere tatt plassen vår.

Kjære nabo, kan du ikke være så snill å parkere på din parkeringsplass? Eventuelt i eller foran din egen garasje, slik at vi kan bruke vår garasje? Vi er til og med villig til å bytte garasje med dere om det er lettere for dere å ha vår garasje istede. Kanskje dere da klarer å parkere foran riktig garasje.

Vi har to biler så den ene bilen vår må stå i eller foran garasjen vår. Og den andre på parkeringsplassen vår. Jeg har snakket med deg om dette så mange ganger og hver gang sier du at det kan dere selvfølgelig og beklager ulempen, så går det ikke mange timene før dere står der IGJEN.

Vær så snill, kan vi ikke finne en løsning som passer for begge parter?
Klem fra oss i nummer 17

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s