Hvordan trives jeg på treningssenter

Jeg kan med hånda på hjerte love dere at dette var mitt verste mareritt til å begynne med. Men så tenkte jeg med meg selv, at det var ikke slik det burde være! Jeg måtte endre tankegangen, og nå stortrives jeg på treningssenteret.

For, det handler ikke om deg og meg, og hvordan vi ser ut. Noe jeg har fokusert på alt for lenge. Det handler rett og slett om deg og hva du føler om deg selv. Det er ingen på treningssenteret som står å analyserer deg og tenker med seg selv hvor tykk du er f.eks. Først hadde jeg skrevet «jeg trives på treningssenter selv om jeg er tykk» som overskrift på innlegget, men så tenkte jeg at der var noen som ville bli sint på meg da, så da hoppet jeg over det. Men ja, vi er mange som går rundt å føler oss tykke, selv om andre ikke synes det om oss.

meretheshjørne

Men vi må begynne å trives med oss og selv, og tenke på «hva ønsker jeg ved å være på treningssenter?»  Jeg f.eks. jeg er på treningsenteret og trener fordi jeg ønsker å komme i bedre form og gjerne gå ned i vekt. Og når man ønsker å gå ned i vekt er det viktig å huske på at det er ikke noe som skjer over natten, selv om du er flink til å trene. Man må ha tålmodighet, eller mister du motivasjonen til å trene.

Det var nå sist når jeg var på trening at jeg innså at jeg likte meg. Jeg fikk en som bruker å kjøre timer på senteret til å vise meg hvordan noen av apparatene fungerte, og flere av de andre valgte å følge med og få det med seg. Jeg kunne føle det på hele kroppen at dette syntes jeg var interessant, og jeg hadde lyst å lære av han. Det er helt klart triveligere å være på trening vist man drar sammen med noen, og du får liksom ikke så godt med deg at du blir sliten. Jeg synes rett og slett det er morsomt å være på trening. Håper noen av dere så nytte i dette innlegget mitt. Jeg har lenge gått å tenkt på at jeg ville fortelle dere om dette, og hvordan jeg klarte å få tankegangen min til å snu!

 

Klem fra Merethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s