Skal ikke dere ha barn snart?

Det er kanskje ikke alle damer som synes dette er like irriterende som meg. Dette er iallefall en av de tingene som jeg synes er vanskelig og som irriterer meg mye.

Må det være sånn et enormt press når det kommer til å få barn? Jeg er en kvinne i midten av 30 årene som idag ikke har barn. Angår det noen andre en meg og min kjæreste om vi vil ha barn eller ikke? Nei det gjør ikke det. Hvorfor må alle andre vær så fokusert på om vi skal ha barn? Og når?

Spørsmål som; Skal ikke dere ha barn snart? Når skal dere ha barn da? Hører du ikke den biologiske klokken din tikke? Det kommer nok små føtter hos dere også snart skal du se, det vil dere da? Disse spørsmålene gjør meg rett og slett  sint.

Har du tenkt på at barnløshet kanskje ikke er frivillig? Har du vurdert at det ikke er alle som kan få barn? Har du vurdert at det er et slag i magen hver gang de spørsmålene kommer? Har du tenkt over at det ikke er noe gøy å få de spørsmålene daglig? Har du vurdert at dine ord sårer?

Nei du har kanskje ikke tenkt på det. Du mener kanskje ikke noe vondt med de spørsmålene, men vær så snill, la akkurat dette med familieforøkelse være opp til hver enkelt. Det er faktisk ikke alle som kan få barn. Det er heller ikke alle som vil ha barn. Som en av mange ufrivillige barnløse kan jeg med hånda på hjertet si det ikke er alle ufrivillig barnløse som vil snakke om det med alle rundt seg. Respekter at dette er et vanskelig tema for mange, vær så snill.

 

Hilsen «sinnataggen»

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s