På sporet; Har jeg en storebror?

Sandy Anita Bernhofsen (bildet) er 34 år og bosatt i Harstad. For litt over ti år siden fortalte faren til Sandy, Benn Roger Bernhofsen (bildet), at hun kanskje hadde en storebror fra Tromsø området. I april i fjord gikk 57 år gamle Benn Roger bort og tok med seg svaret på en gåten om hvem storebroren til Sandy kunne være.

22385048_10154653936936741_319256286_nI 2007 bodde Sandy i Tromsø, der hun jobbet i barnehage og på SFO. En ettermiddag ringte Benn, han spurte om en fremmed dame eller man hadde kontaktet henne. Hun hadde ikke vært i kontakt med noen fremmede og ba han utdype. Da fortalte han historien. Noen år før Benn Roger Bernhofsen traff moren til Sandy og fikk henne skal han ha hatt et kortvarig forhold til en kvinne i Tromsø. Da forholdet med Tromsøkvinnen brått endte, flyttet han tilbake til hjembygda Godfjord i Vesterålen. Kvinnen skal i ettertid ha fått en sønn, som vokste opp i Tromsø, eller området rundt og som ikke kjente til sin biologiske far. Denne damen var i kontakt med min far for om lag 10 år siden. Da var sønnen hennes i slutten av 20 årene, nå vil han være i slutten av 30 årene. Damen mente det kunne være min far sin sønn ut i fra likhetstrekk mellom hennes sønn og min far, Benn, og ut fra når gutten er født.

Det har plaget meg en del at jeg ikke vet. At jeg ikke vet om jeg har en bror eller ikke. det har også plaget meg at jeg ikke fikk svar da pappa levde. For jeg vil så gjerne vite om det er min storebror. Synes det er synd at jeg ikke fikk møte han og moren for 10 år siden da hun tok kontakt for å finne ut av om det var vi som var den andre halvdelen av familien til sønnen hennes. Jeg føler jeg har tapt mye tid som jeg kunne gitt han, ved å ikke vite.  JJeg og mine 2 andre søsken, 22år og 24 år, vil gjerne vite om vi har en storebror. Skulle vise seg at vi er søsken, og at jeg har en storebror, ville jeg ønske han velkommen til familien. Jeg kunne jeg tenkt meg å bli kjent med han. Jeg kunne fortalt han alt om pappa og hvem han var. Jeg synes det er fryktelig synd at han ikke fikk bli kjent med sin biologiske far, hvis min pappa er hans pappa.

 

Sandy sitter på følgene informasjon:

  • Benn Roger Bernhofsen var lys i håret, litt over 2 meter høy og brukte størrelse 48 i sko. Sønnen til denne damen, som kanskje er min bror, skal ha vært høy, lys og kraftig bygd. Akkurat som pappa.
  • Damen ba om en DNA-test, pappa nektet.
  • Damen ba pappa om å møte meg da jeg bodde i Tromsø, men han ba henne holde seg unna.
  • Min potensielle storebror er i slutten av 30 årene, han er født og oppvokst i eller omkring Tromsø.
  • Om denne damen (eller sønnen hennes) leser dette, er vi 3 søsken som gjerne vil ha svar på om vi har en bror, vi stiller gjerne til en slektskapstest.
  • Hvor damen og sønnen hennes bor nå er usikkert.

 

Har du noen tips i saken? Ta kontakt med Sandy Anita Bernhofsen eller kontakt oss i revehiet så videreformidler vi 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s