Hva syns gutta om blogging?

Tenkte det kunne være litt morsomt og interessant å få ett lite innblikk ifra guttas synsvinkel om blogging. Så det jeg gjorde, var at jeg spurte en del gutter som jeg kjenner om de kunne tenke seg å svare meg på ett spørsmål. Valgte å spørre i litt forskjellige aldersklasser, slik at svarene kanskje ville være litt ulike. TAKK til gutta som stilte opp og brukte litt av deres tid til å svare meg på dette.

«Synes det er meningsløst og superlame«, dette svaret hadde jeg forventet meg, så den ble jeg ikke overrasket over. Og jeg vet veldig godt, at det er det mange gutter som synes, og det er ikke bare gutter som synes dette, det er det også mange jenter som synes. Men, det er jo helt greit, det må vi jo bare akseptere.

Noen av svarene var litt like, slik som «Jeg synes det er tøft, og det er en kul måte man kan uttrykke følelser og meninger på«. Mye positivt faktisk, en sa at han syntes blogging var bra, det var som terapi og at det var ett lite spillerom for den som skriver. Mens andre poengterte at de ikke syntes noe om rosabloggere som skal mene så mye om alt, og da spesielt ting de ikke har peiling på! En av gutta poengterte at han synes det er urettferdig at enkelte tjener utrolig mye penger på blogging, mens andre mennesker sliter dagen lang på arbeid, for å kunne forsørge for seg selv og familie

Jeg hadde faktisk to gutter, som reagerte litt likt, og som var litt morsomt. «Jeg har omtrent ikke lest en blogg i mitt liv!» Og som jeg svarte dem, det går helt fint, det er jo en form for synspunkt det også. De synes bare rett og slett det ikke virker interessant, så det har de egentlig ingen mening om. Mens den andre karen svarte omtrent det samme, bortsett fra at han hadde jo faktisk vært innom bloggen til Sophie Elise en gang i blant  (Wonder why!).

Alt i alt så var det veldig positive meninger om blogging blant gutta, noe som faktisk overrasket meg litt. Men kanskje var jeg veldig heldig med guttene jeg spurte da.

 

Klem fra Merethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s