Admin; Aylana

Heihei Revehiet!

Navn: Aylana Maritha
Kommer fra: Lillestrøm
Bor: I Hedmark, sammen med min familie.
Hvem er jeg: Sta som et esel, gir aldri opp! Positiv og smilende, Kreativ, Lyttende, Gledes spreder, Sosial, Medmenneskelig, Full av kjærlighet, Glad i farger, Musikk, mennesker og dyr. Jeg tror på Medmenneskelig kjærlighet, mirakler og karma.
Utseende: Jeg har en piercing i nesen og strekte øreflipper som er på 16mm, to tatoveringer. Og i skrivende stund 53 naturlig dreads, laget av mitt eget hår, hoho.
Jeg Blogger/ Bloggen Handler om: Elsker mennesker, natur og dyr. Tror på Medmenneskelig kjærlighet, Mirakler & Karma. Jeg er en Spirituel sjel. Har mange interesser, som kan leses om i de forskjellige kategoriene. Bloggen min handler om Livet mitt generelt, og alt / alle jeg er glad i:). Prøver å fokusere på det glade i livet. Da jeg i bunnen av det hele er en veldig positiv person. Å skrive er som terapi for meg, om det er i sorg, glede eller hva det måtte være, som da legges under kategorien Innerst inne.

Jeg er admin i både damegruppen Revehiet og i Foxy Pub som er datingsiden.

Blogg: www.aylma.com
IG: aylanam
Snapchat: aylanam

22214996_1663736523649363_1367372409_n

Ha en fortsatt god uke!

Hilsen Aylana

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s