Admin; Lisa

Heia!

Lisa Iren heter jeg. Jeg er 33 år og bor i Molde. Bor samens med samboer og våre 4 barn som er 15~12~8~5 år.

Jeg er over gjennomsnittet snill, sta som fy, litt naiv, pliktoppfyllende, dagdrømmer og impulsiv. Jeg kan bli veldig engasjert i det jeg driver med, pirkete og ekstremt omsorgsfull, med et hav av kjærlighet.

Jeg er fortiden hjemmeværende pga helsa, men når formen tillater det så engasjerer jeg meg i frivillighetsarbeid, jeg er med å styre ei hjelpegruppe i Molde, der vi hjelper folk med dårlig økonomi med både mat, klær og diverse.

Jeg elsker helg og familie tid. Ellers er jeg veldig opptatt av mat og kokkelering, elsker å lage mat og drømmer om å åpne min egen restaurant en dag. Drømmer er viktig .

22127291_593366584167190_45497754_n

Ha en strålende tirsdag dere!

Hilsen Lisa Iren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s