Admin; Therese

Hallo!
Jeg heter Therese, er 20 år og bor sammen med forloveden min. Vi gifter oss neste sommer.  Jeg er admin i facebookgruppen Revehiet og er en del av instagram teamet til Revehiet (Revehiet17) sammen med 3 andre damer. På Revehiets instagram deler vi bilder fra Revehiets medlemmer.

Jeg er kronisk syk, så kan dessverre ikke jobbe eller gå skole, men bruker tiden min sammen med mannen og familien min. Vi har en liten hund. Jeg glad i spille klarinett, som jeg har spilt i mange år. Jeg elsker å lese, tegne, male, fargelegge, se serier og filmer. Elsker også å gå turer, fotografere, skrive historier og sanger.

22119128_10213547128213216_121598070_n

Ha en fin uke!

Hilsen Therese

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s