Susanne

Hei revefrøkner.

Jeg heter Susanne og er 28år! Jeg har vært både admin, moderator og en del av snapteamet til revehiet. Jeg har nå slutta og er ikke lengre admin, moderator eller i snapteamet. Jeg er bosatt på Os, utenfor Bergen sammen med mann og datteren vår på 6 månder. Jeg har også en nydelig sønn på 10år! Det som definerer meg må være sang og musikk. Folk hører meg sjeldent gå i stillhet. I følge min mor, så er jeg et barmhjertig menneske, og det tror jeg på. Om noen ikke har det godt og trenger støtte, så er jeg der med en gang. Ofte på min egen bekostning og til slutt er man så sliten at man trenger en time out. Men om de rundt meg kan få det godt, så er det alt som teller.

22119389_10159366810490058_1898089183_n

Ha en super søndag!

Hilsen Susanne

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s