Hva er Revehiet?

Revehiet startet som en gruppe på Facebook for kvinner i 2017.  En gruppe hvor man kan dele hverdagen sin. Hvor man kan spørre om råd eller dele råd. Hvor man kan dele bilder. Hvor man kan dele mat oppskrifter. Hvor man kan fortelle vitser. Det holdes periodisk livesendinger med ulike tema, her med temaer som varier mellom alt fra interiør til fluebinding. Kvinner har stort mangfold, derfor har Facebook gruppen vår også stort mangfold. Her er alle damer velkommen, uansett legning, uansett høyde, uansett alder…. Stikkordet er uansett hvem du er er du velkommen i Revehiet så lenge du er dame! Link til Facebook gruppen vår finner du her.

Vi har en egen meldingsside på Facebook hvor du kan kontakte adminene i Revehiet om det skulle være noe. Denne fungerer også som meldingsside for spinoff gruppen vår på Facebook Foxypubdating, som er for både menn og kvinner, som søker kjærligheten. Link til meldingssiden vår på Facebook finner du her.

Revehiet har også en egen instagram, revehiet17, den finner du her. Der har vi følgere av begge kjønn.

Revehiet har en snap som vandrer mellom medlemmene, denne er kun for kvinner slik som Facebookgruppen vår. Snapen vår er revehiet_2017.

Ønsker deg med dette hjertelig velkommen til bloggen vår for Revehiet. En blogg om alt mellom himmel og jord.

 

Hilsen

Revefrøkenene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s